Ξενοδοχείο ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ

Contact us

Fourka Halkidiki 63077, GR

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

Greek night Halkidiki

Ελληνική βραδιά

Το ξενοδοχείο Ακρόπολις διοργανώνει κάθε εβδομάδα ελληνική βραδιά στο χώρο της πισίνας του ξενοδοχείου. Απολάυστε την διασκεδαστική χορευτική ομάδα του ξενοδοχείου μας  με χορούς ελληνικούς από όλη την Ελλάδα αλλά και παραδοσιακά ελληνικά εδέσματα. Η βραδιά κρύβει πολλές εκπλήξεις για τους θεατές μας και πολύ χορό.

 

Toronaios cruise tour - Halkidiki

Εκδρομή Τορωναίο ( με καραβάκι )

Το Ξενοδοχείο μας διοργανώνει εκδρομή στο Τορώνη Σιθωνίας.
Η διαδρομή είναι η ακόλουθη:

Η εκδρομή ξεκινάει με το λεωφορείο απο το Ξενοδοχείο Ακρόπολις προς Πευκοχώρι, και απο το Πευκοχώρι γίνεται μετεβίβαση στο καράβι για την παραλία Τορόνη. Εκεί γίνεται στάση μιάμιση ώρα για μπάνιο, και ακολούθως οι εκδρομείς απολαμβάνουν το γεύμα τους στο καράβι.

Στη συνέχεια γίνεται στάση στο Λιμάνι στον Μαρμαρά για βόλτες και ψώνια.

Τέλος γίνεται στάση στο νήσάκι Κέλυφος για 30′ όπου οι εκδρομείς μπορούν να απολαύσουν βουτιές από το καράβι.

Meteora from Halkidiki

Μετέωρα

Τα Μετέωρα είναι μια περιοχή στη Θεσσαλία (Κεντρική Ελλάδα) και η Καλαμπάκα βρίσκεται  κάτω από τους βράχους των Μετεώρων. Το πράγμα που κάνει τα Μετέωρα τόσο ξεχωριστό είναι τα μοναστήρια στην κορυφή των βράχου. Οι κορυφές των μοναστηριών, στις οποίες μπορείς κάποιος να αναρηχιθεί και τα μονοπάτια για πεζοπορία , φέρνουν πολλούς τουρίστες στα Μετέωρα όλο το χρόνο.

 

Thessaloniki

Θεσσαλονίκη

Εξερευνήστε τους πολιτιστικούς θησαυρούς και την ιστορική κληρονομιά της Θεσσαλονίκης σε αυτή την περιήγηση στα αξιοθέατα. Δείτε το κοσμοπολίτικο πρόσωπο της Θεσσαλονίκης και περάστε ένα πρωινό στα μαγαζιά και καφετέριες της πόλης. Επισκεφθείτε τον Λευκό Πύργο, ένα χαρακτηριστικό ορόσημο που έχει απωθήσει τους ξένους εισβολείς και είναι το σύμβολο της πόλης.

 

 

Cruise to Mount Athos

Κρουαζιέρα στο Άγιο Όρος

Περάστε αρκετά κοντά στην ακτή της χερσονήσου του Άθω στη Χαλκιδική και δείτε τα εντυπωσιακά μοναστήρια προσκόλλημένα στα βράχια. Αυτό είναι όσο πιο κοντά μπορείτε να πάτε,γιατί η πρόσβαση επιτρέπεται μόνο σε άντρες.

Οι Έλληνες αναφέρονται στο Άγιον Όρος, με το “Το Περιβόλι της Παναγιάς”.

 

Scuba Diving Halkidiki

Καταδύσεις

Οι καταδύσεις είναι μια συναρπαστική εμπειρία που βοηθάει να απολαύσουμε τον υπέροχο βυθό της Χαλκιδικής με έναν ιδιαίτερα χαλαρωτικό και ασφαλή τρόπο.

 

 

 

Holomontas

Χολομώντας

Ανακαλύψτε τα μυστικά της Βόρειας και Κεντρικής Χαλκιδικής.
Οδηγώντας μέσα από τα βουνά και τα δάση, μπορείτε να επισκεφθείτε τον Πολύγυρο και παραδοσιακό χωριό της Αρναίας.

 

 

Cave of Petralona

Πετράλωνα

Το σπήλαιο των Πετραλώνων “διανθίζεται” με σταλαγμίτες και σταλακτίτες βρίσκεται στους δυτικούς πρόποδες του Κατσικά  και σε υψόμετρο περίπου 300 μέτρων από το επίπεδο της θάλασσας. Ανακαλύφθηκε το 1959 από τον κάτοικο του χωριού των Πετραλώνων.

 

 

Kassandra Jeep Safari

Κασσάνδρα Jeep Safari

Μια εντυπωσιακή διαδρομή με 4×4 μέσα από βουνό αλλά και τις αμμουδιές όπως δεν έχετε σκεφθεί να την κάνετε.