Επικοινωνία

Φούρκα Κασσάνδρα Χαλκιδική 63077

Ξενοδοχείο ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ | Φούρκα Κασσάνδρα Χαλκιδική 63077

Map Icon

Ταχ/κή Διεύθυνση

Φούρκα Κασσάνδρα Χαλκιδική 63077

t. +30 23740 44024
e. info@hotel-akropolis.gr

Ανοιχτό 08:00 - 22:00

ΠΕΡΙΟΧΗ

Η Φούρκα είναι ένα χωριό πνιγμένο στο πράσινο. Ένας επίγειος παράδεισος με πεύκα, ελιές και κάθε λογής δέντρα και λουλούδια.

Ένας τόπος όπου: Λάμπει στον ήλιο η θάλασσα, πλατιά, γαληνεμένη σα να ‘ναι λίμνη μυθική, διαμαντοστολισμένη. Θα μπορούσε να το ‘χει γράψει ο ποιητής για την καθάρια θάλασσα του χωριού που έχει κερδίσει “τη γαλάζια σημαία της Ευρώπης” και που συνδυάζεται θαυμάσια με το πεύκο του βουνού. Τον παραμυθένιο κόσμο ομορφιάς έρχεται να συμπληρώσει το μαγευτικό ηλιοβασίλεμα.

Καθώς ο δίσκος του ηλίου βυθίζεται στα νερά της θάλασσας, κόκκινες, μοβ και πορτοκαλί αποχρώσεις βάφουν τον ορίζοντα.

Εκτός από το φυσικό περιβάλλον, τη μεγάλη προσέλκυση του τουριστικού ενδιαφέροντος βοηθά η άριστη τουριστική οργάνωση. Η αρτιότητα των σύγχρονων εγκαταστάσεων κάνει τη διαμονή άνετη και ευχάριστη.

Αεροδρόμιο

Αεροδρόμιο

Το αεροδρόμιο "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" της Θεσσαλονίκης απέχει 90χλμ απο τη Φούρκα.

Λεωφορείο

Λεωφορείο

Η στάση από και προς την Θεσσαλονίκη βρίσκεται στην κεντρική διασταύρωση και τα δρομολόγια είναι τακτικά. ΚΤΕΛ Κασσανδρείας 23740 22214

Αυτοκίνητο

Αυτοκίνητο

Ακολουθώντας τις πινακίδες προς Χαλκιδική με κατεύθυνση τα Ν.Μουδανιά, συνεχίζουμε ευθεία προς Κασσάνδρα. Μόλις φτάσουμε στο φανάρι της Καλλιθέας στρίβουμε δεξιά, περνάμε την Κασσανδρεία, την Σίβηρη και ακολουθώντας τον δρόμο για 4 ακόμα χλμ βλέπετε πανοραμικά την Φούρκα.